Forum startside
Retningslinjer for forumet »
Retningslinjer
Sider:  1
Bruker
Diskusjon
Dag Smedsrud
(2 innlegg)

Retningslinjer

Retningslinjer for forumet

Fenstad JFF’s Forum er ment for innlegg relatert til jakt, fiske og friluftsliv. Her kan medlemmer, og andre, poste innlegg med historier, opplevelser, spørsmål og annet som man ønsker å dele med andre.

Vi ønsker at dere følger følgende regler:

1. Vi ber alle brukere om å opptre høflig, og svare saklig og seriøst på innlegg. Humor er naturligvis tillatt, men uthenging av andre medlemmer eller humor på andres bekostning for å skape dårlig stemning er ikke lov.

2. Pornografi, rasisme og diskriminering er forbudt.

3. Brukere som opptrer mot våre retningslinjer vil få en advarsel, og kan i verste fall bli utestengt fra forumet. Dersom du er misfornøyd med våre avgjørelser kan du sende oss en klage på e-post. En klage skal være begrunnet, saklig og skal fremlegges i beherskede vendinger.

4. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg/tråder som vi mener strider mot våre retningslinjer. Dersom du er usikker på om det du har tenkt å skrive i forumet er lov, kan du kontakte oss på forhånd.

5. Din konto er personlig, hold den for deg selv og gi aldri bort passordet. Kun 1 konto pr. bruker.

6. Vi kan ikke holdes ansvarlig for brukeres innlegg i forumet.

 

7. Dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upassende, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdrevet bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn osv. og forkortelser skal unngås. Hold dere til temaet i tråden.

8. Bruk sunn fornuft og god folkeskikk!

9. Å utgi seg for å poste innlegg på vegne av FJFF er forbudt.