Barne- og juniorgruppa har en rekke aktiviteter for barn og unge. Vi har aktiviteter for de minste, i form av  samlinger om sommeren (se program under), jegerprøvekurs for de litt eldre, samt fiske, jakt og friluftsaktivteter for alle.

Se program og aktivitet for de minste:

Barne/Jr gruppa i FJFF har gleden av å invitere alle barn opp til 13 år til fantastisk spennende utedager i sommer.

Lørdag 15. juni, fra klokken 11.00 til 14.00. Fisketur og «Fiskesommer» på Ellingsjøen!!! Vi møtes der veien fra Kårstad kommer opp til Ellingsjøen. Dere vil lære om de fiskeartene som er der og så prøver vi å fiske. Ta med fiskestang, mark, matpakke og drikke. (Vi har fiskestang til de som ikke har fra før). Det vil bli trukket ut fine premier til mange av deltakerne.

Onsdag 26. juni, klokken 18.00 – 20.00: Vi møtes på Jakt/Fiske koia på Vika, ca 4 km opp langs Kampåvegen. Alle får hver sin Fenstad JFF matboks. Denne kvelden blir det stor fokus på førstehjelp når man er ute i naturen. Røde Kors kommer og lærer oss hva vi gjør ved skader som brudd, knivskader og andre skader, hva hvis vi går oss bort, hvordan unngå skader med mye mye mer. De har med dukker vi kan øve oss på, så det blir en kjempefin og morsom kveld hvor både voksne og barn lærer viktig førstehjelp. Etter førstehjelpskurset blir det kanopadling og fisking for de som ønsker det. Vi fyrer opp i grillen, så de som vil kan grille mat.

Onsdag 14. august, klokken 18.00 – 20.00: Vi møtes på Jakt/Fiske koia på Vika. Alle får hver sin Fenstad JFF thermoskopp.
Det blir natursti, kanopadling og skyting på ballonger med luftgevær. For de som ønsker, kan man også fiske. Vi fyrer opp i grillen denne kvelden også, så ta med grillmat.

 Alle barna må ha med seg en foresatt.

Velkommen! 

fisker